Xavi Paz

Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Xavi Paz - Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Qui sóc

Sóc el Xavi Paz, molinenc i actualment resident al barri de la Granja de Molins de Rei. També he estat veí del barri de les Conserves i del centre de la vila.

Des de ben petit, l’esport ha format part de la meva vida. Vaig iniciar la pràctica esportiva de competició a l’equip d’handbol del col.legi Sant Miquel i amb quinze anys a la secció d’atletisme del Club Natació Molins de Rei. L’any 1989 vaig entrar a la secció d’atletisme del Futbol Club Barcelona.

Durant aquets anys de competició atlètica, l’esport va esdevenir una manera de viure, de créixer i d’aprendre. Cada cop em va interessar més la vessant de la salut i servei als altres. Per això vaig començar els estudis de fisioteràpia, amb la il•lusió de poder dedicar-m’hi professionalment.

L’any 1993 vaig obtenir el títol de fisioterapeuta i vaig començar a combinar l’atletisme amb la professió de fisioterapeuta a la Federació Catalana d’Atletisme.

L’any 1995 vaig entrar a treballar a la Residència Blume del Consell Català de l’Esport, fet que em va permetre conèixer altres disciplines com ara el voleibol i el waterpolo. Els estius dels 1997, 1998 i 1999 vaig exercir de fisioterapeuta de la selecció espanyola junior de waterpolo.

L’any 1999 va ser un any important per a mi perquè vaig començar la meva etapa com a professor de la Universitat Internacional de Catalunya. Exercir la docència em va permetre gaudir del fet d’ajudar als altres a aprendre i, alhora, també vaig aprendre molt dels meus alumnes.

L’any següent vaig ser contractat com a fisioterapeuta del primer equip del RCD Espanyol. Aquest fou un gran salt en la meva carrera professional, que va tenir continuïtat l’any 2001 en canviar el futbol pel hoquei com a fisioterapeuta de la secció de Hoquei Patins del Futbol Club Barcelona, responsabilitat que vaig ocupar fins al 2007.

L’estiu del 2007 vagi fer un altre canvi professional i vaig passar a exercir de gerent al Patronat d’esports de l’Ajuntament de Gavà.

Aquests anys vaig començar a interessar-me per la política. Crec que l’esport i la política comparteixen moltes coses, molts valors, com ara el treball en equip, el sacrifici personal per assolir un objectiu comú en benefici de tots.

Un cop vaig finalitzar la pràctica atlètica (després de 10 anys) vaig decidir iniciar la pràctica política. De nou em movia el servei a les persones, en aquest cas els molinencs i les molinenques. L’any 2003 sóc escollit regidor de l’Ajuntament de Molins de Rei pel Partit dels Socialistes de Catalunya i inicio la meva trajectòria política. El 2006, els meus companys em van escollir portaveu del grup municipal del PSC i l’any següent em vaig presentar per primer cop a les eleccions municipals com a cap de llista.

Al juny de 2011 vaig viure un dels moments més emotius en ser escollit alcalde de Molins de Rei, càrrec que vaig exercir fins l’abril del 2013.

Actualment continuo treballant pel canvi a millor que estem fent a Molins de Rei, des de la primera tinència d’alcaldia.

Deixa un comentari