Escric aquestes línies quan queden 100 dies per les eleccions municipals del 26 de maig i just quan fa dos dies s’ha produït el relleu en l’alcaldia del nostra poble. Un fet gens habitual a menys de quatre mesos de les eleccions.

Felicitats al senyor Casals en el nou repte professional i sort al nou alcalde.

Un nou alcalde escollit en el segon intent després que el dilluns 4 de febrer no es pogués realitzar el ple municipal per desacords entre els propis socis de Govern. Després d’un període d’incertesa, Molins de Rei té un nou alcalde que ni tan sols té la confiança dels seus actuals socis de Govern. És sens dubte un mal inici, difícil d’explicar.

El relleu arriba en un moment delicat per Molins de Rei. Els signes de desgovern són cada cop més evidents. Així ho feu saber molts veïns i veïnes que veieu amb preocupació el canvi produït a la nostra Vila, a partir del trencament del Govern anterior, al novembre del 2017.

La percepció que els problemes s’estan enquistant, que esteu més desatesos, que no es compleixen els compromisos. La deixadesa de l’espai públic o la paràlisi de projectes urgents per Molins de Rei (com la futura residència per la gent gran) són comentaris freqüents que ens dieu constantment.

Sens dubte la nostra Vila necessita recuperar el projecte de transformació i d’ambició que estava protagonitzat fins el 2017.

I ho volem fer de l’única manera possible: amb tots vosaltres, escoltant els vostres somnis i les vostres preocupacions. Sumant sinèrgies i col-laborant en els projectes. Oferint la nostra capacitat de treball contrastada i la nostra experiència acumulada per millorar Molins de Rei.

Aquesta és la prioritat dels socialistes: Millorar Molins de Rei.Fent el que sempre hem fet: treballar per la nostra Vila. Ens acompanyes ???

Categories: Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*