Els darrers mesos hem pogut veure els resultats de dues maneres de governar: Cercar el diàleg, l’objectiu comú i la màxima força possible o tancar-se en si mateix, perdre força i acumular problemes.

Els resultats de les dues formes de governar condueix a resultats ben diferents a la nostre Vila.

Ja fa uns anys, els molinencs i molinenques es van mobilitzar per eliminar el greuge que hi havia, en el transport públic, entre un santfeliuenc i un molinenc. Molins de Rei volia estar a la zona 1 del transport metropolità. Així ho vam entendre tots els partits polítics. El proper 1 de gener Molins de Rei estarà a la zona 1 del transport. Assolim una gran fita i reparem un greuge històric, gràcies al treball conjunt dels molinencs i totes les forces polítiques.

Alhora de treballar i assolir fites conjuntes amb l’actual Govern Municipal, malauradament, no podem dir el mateix. Es tracta d’un Govern amb nul-la capacitat negociadora i al que li sembla que ni tan sols li interessa la veu de l’oposició.

Recentment s’han aprovat les noves ordenances municipals (que estableixen un increment del 2’3% en tots els impostos). Al Govern actual no li va interessar la nostre opinió i les nostres propostes. És una situació que mai s’havia produït en els darrers set anys.

Nosaltres ens oposem radicalment a aquest projecte. I hem estès la ma al Govern per sumar forces i aturar-ho. Hem proposat que el Govern encarregui un estudi jurídic per tal que coneguem bé (Grups municipals i veïns) què és el que podem fer.

Dues maneres de governar, dos resultats diferents.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*