Aquests darrers dies hem viscut un gran canvi polític al Govern de l’Estat. Un canvi que ha aportat esperança i il-lusió a molts i molinencs i molinenques. Així ens ho heu fet saber. Moltes gràcies a tot i totes. Sens dubte, el canvi de Govern a l’Estat ha de permetre recuperar el diàleg institucional, que mai s’hauria d’haver deixat de banda.

El moment continua sent extraordinari i les dificultats enormes, ara bé, els nous Governs ofereixen majors possibilitats per cercar acords i consensos en la nostra societat.

I és, precisament en aquest nou context, que es veu més erroni i sense sentit el trencament unilateral per part del PDCat de l’anterior Govern Municipal, format pel mateix PDCat i el PSC.  Un Govern que el mateix PDCat reconeixia i reconeix que funcionava.

Un trencament que ha provocat una paràlisi important en alguns reptes treballats a bastament, com ara el Pla d’equipaments o la pròpia aprovació dels pressupostos del 2018, que no es va produir fins al mes de març.

Uns pressupostos que naixien tard i malament, que els socialistes, amb la nostra experiència vam voler millorar amb un seguit de propostes, tant d’inversió com en el funcionament ordinari de l’Ajuntament. La negativa del Govern actual a aquestes propostes va ser total.

Negativa que es va repetir en la decisió de la incorporació del superàvit del 2017, a les noves propostes socialistes. Una incorporació que trenca el criteri de prudència aplicat fins ara.

Una nova contradicció d’un Govern que practica el contrari del que deia en la seva estrena.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*