Ara fa uns dies de forma brusca i precipitada el senyor Joan Ramon Casals va decidir trencar unilateralment el pacte subscrit entre Convergència i el PSC.

Ara fa més de sis anys vam acordar transformar Molins de Rei. Ho fèiem, amb transparència, mitjançant un pacte de Govern per Molins de Rei. Conscients de les nostres diferències respecte la visió del País signàvem un pacte en clau local.

Doncs bé, el passat dilluns 30 d’octubre podíem escoltar per la ràdio com el senyor Casals trencava el pacte que ell mateix havia signat. Alhora reconeixia que no hi havia cap incompliment a nivell local. El nostre problema: ser socialistes.

De la nit al dia, pensant com Diputat al Parlament de Catalunya i no pas com alcalde, decidia trencar un pacte que funcionava. Un pacte que els ciutadans van valorar molt positivament a les darreres eleccions municipals.

S’estronca un govern fort amb un pla d’actuació municipal que s’està complint de forma molt important. Un govern que ha treballat per canviar els equipaments de la Vila (nova Biblioteca a l’edifici del Molí o la nova zona esportiva Ricard Ginebreda) que ha canviat les places i els carrers de la Vila (Pati de Palau, per exemple) o que ha impulsat grans polítiques socials i d’ocupació en el pitjor context econòmic de la democràcia.

Ara els socialistes continuarem vetllant per tal que el Pla d’Actuació Municipal es compleixi, malgrat el Govern feble i en minoria que ha quedat a la Vila.

Molins de Rei i els seus veïns i veïnes no s’ho mereixien. Molins de Rei perd una gran experiència de Govern.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*