Baixen les temperatures, avança l’octubre i encarem un nou canvi horari. Són senyals inequívoques que deixem enrere una nova edició de la Festa Major i afrontem un nou curs escolar, una nova temporada esportiva i una nova programació cultural.

I ho fem amb les forces i els bons records que ens ha deixat la darrera Festa Major. Una edició que venia amb novetats i que ha tingut una acollida per tots vosaltres magnífica. De nou hem omplert els carrers de vida, hem omplerts els cors de records i ho hem fet, a més, recordant els nostres “Dracs”. Només resta agrair l’esforç i dedicació a tot@s els que han fet possible aquesta exitosa festa major.

Encarem, també, el nou curs escolar amb la bona notícia de l’estrena del nou Institut Lluis de Requesens. Un equipament de primer nivell que, més enllà de l’àmbit educatiu, també ens obre possibilitats de futur, com la dinamització del barri del Canal o el fet de poder disposar de l’antic edifici per altres ussos.

I també encarem la tardor amb la bona notícia que hem pogut dedicar molta part del superàvit dels comptes públics de l’Ajuntament del 2015 a aspectes tant importants com: les llars d’infants municipals, les subvencions a empreses per contractar desocupats, les ajudes socials o a garantir les inversions de mandat com la Biblioteca o la reforma de la zona esportiva del Ricard Ginebreda o fer inversions de millora de la via pública.

Molt bona tardor a tots i totes


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*