Aquí us deixo la intervenció que he fet avui a la plaça de l’Ajuntament:

Molinencs i molinenques molt bon vespre.

I una abraçada molt especial als Dracs: al Jordi, al Manel, al Tino, a l’Alfred i allà on siguin, al Vicenç i al Miquel.

Puntual, cap de setmana amunt o avall arriba la nostre Festa Major. I per que així sigui han treballat moltes persones i moltes més vetllaran per la seva marxa. A tots els tècnics municipals, als serveis municipals, a la Guàrdia Urbana, a l’ADF, gràcies, gràcies i mil gràcies per la vostre dedicació.

I també l’agraiment a tots els molinencs i molinenques que han abocar tanta energia i tanta il-lusió  a les seres entitats, que també ens ompliran aquests dies d’activitats.

Tenim al davant la festa major més musical dels darrers temps.

Una festa major de diversió i de memòria.

Una festa major que suma als seus ja tradicionals actes, tot un seguit d’activitats a l’entorn dels pregoners que ens omplen d’il-lusió per viure la nostre festa major.

Una festa major que aprofondeix les línies iniciades els darrers anys: més escenaris, més activitats per tots els publics i totes les expressions culturals.

Tindrem més foc que mai, per grans i petits: Diables, Cuc, Entxuscat, Dimonis i Camell ompliran de foc la nostre Vila.

Grallers, castells, Gegants, sardanes, havaneres, cire, Esbart dansaire, comerç, tocs infantils, grans concerts, petits concerts i un darker concert familiar per tancar la festa.

Així doncs visquem la festa major amb pass, al-legria, seny, omplim els carrers i els cors.

Molt bona Festa Major de Sant Miquel

Visca Catalunya

Visca Molins de Rei”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*