El passat mes d’abril vam aprovar el P.A.M. (Pla d’Actuació Municipal) del mandat 2015-2019.

Aquest va ser el nostre compromís en el moment de presentar el nou acord de Govern per la Vila, pel mandat municipal 2015-2019, i això hem fet.

Hem elaborat i aprovat un document que explica i detalla els objectius del Govern Municipal per aquest període de transformació de la nostre Vila. Una transformació ambiciosa de Molins de Rei que continua i en molts casos culmina la feina iniciada en el mandat anterior (2011-2015).

D’aquesta manera, en aquest P.A.M., podem veure com intensifiquem i aprofundim les iniciatives portades a terme en el mandat anterior i que han donat bons resultats i han estat ben valorades per la ciutadania. Tanmateix, incorporem noves mesures que busquen potenciar i continuar la transformació de la nostre Vila i reforçar la solidaritat entre els molinencs.

I tant important és conèixer el QUÈ hem aprovat com el COM ho hem fet. I tal com ens van comprometre, ho hem fet de forma participativa, en un nou impuls a les pràctiques participatives que estem fent en aquest nou període.

Els eixos troncals d’aquest P.A.M. segueixen els objectius estratègics de l’acord de Govern: combatre la crisi econòmica i impulsar l’activitat econòmica i l’emprenedoria, exercir el bon govern com principi rector de l’acció del govern, treballar per aconseguir una Vila amable, sostenible i amb un espai públic de qualitat i per últim (i no menys important) potenciar els serveis a les persones.

Aquest mandat municipal serà el mandat en el que intensificarem les mesures per lluitar contra les desigualtats estructurals de la nostre societat i sumarem les màximes sinèrgies possibles per dinamitzar la nostre economia (tot i que sabem que també depenem de dinàmiques externes i formem part d’un sistema econòmic molt més gran).

Aquests quatre anys representaran un salt qualitatiu enorme en els nostres equipaments públics assolint fites llargament reivindicades, com la nova Biblioteca a l’edifici del Molí, la zona esportiva Ricard Ginebreda o el nou Museu Municipal.

A la vegada, a nivell d’espai públic, les actuacions transformadores de la carretera i el parc Pont de la Cadena han de permetre fer un continu de qualitat entre el centre històric i la important transformació del barri del Canal, amb una nova zona esportiva i un nou Institut públic.

Més enllà de les línies generals en el P.A.M. podeu trobar nombroses accions i objectius que anirem treballant en aquests propers anys.

Si voleu fer un tast i conèixer més profundament el Pla d’Actuació Municipal pel període 2015-2019, els socialistes hem organitzat un acte pel proper dijous 12 de maig a les 19:00 a la Federació Obrera. Us convido per tal que coneguis el Molins de Rei per qual estem treballant, entre tots i totes


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*