A Molins de Rei l’any sempre comença fort: gener i febrer són dos mesos de molta activitat: Fira de la Candelera, Tres Tombs o Carnestoltes omplen els nostres carrres.

El Govern municipal també ha començat fort, Estem fent realitat nous compromissos. Així, durant aquests dos mesos hem visitat els diferents barris del poble per explicar els pressupostos municipals del 2016, per escoltar les vostres demandes i suggerències i alhora per incentivar la vostre participació en la primera experiència dels pressupostos participatius.

Enguany podem decidir sobre 250.000 euros d’inversions que dedicarem als diferents barris de Molins de Rei.

Alhora tots els molinencs podem consultar el nou P.A.M. (Pla d’actuació municipal) que detalla amb més precisió el que farem a la Vila en aquest mandat municipal, al qual heu pogut fer les vostres aportacions.

És, amb aquest mateix tarannà i voluntat, que estem preparant el procés de participació sobre el projecte de reforma de la nostre Carretera. Sens dubte, a nivell d’espai públic, un dels principals objectius d’aquest mandat municipal.

Un mandat que veurà per fi la nova Biblioteca Municipal a l’edifici del Molí. Reforma que ja podeu veure com s’està duent a terme i es fa realitat.

Així doncs ens endinsem en un periode de quatre anys que representarà un salt importantíssim per la nostre Vila. Un salt del que pots sentir-te partícep i que farà un Molins millor perquè Molins s’ho mereix i Molins és primer.

 

Categories: Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*