Acomiadem l’any 2015. Sens dubte, un any d’eleccions. I a Molins de Rei, el Govern municipal l’acomiada amb els deures fets. Tenim nou pressupost municipal i noves ordenances fiscals.

Hem presentat i aprovat un nou pressupost municipal que inisiteix en les mesures preses els darrers quatre anys i introdueix nous compromisos i nous objectius polítics del nou mandat municipal.

Cotinuem incrementant de forma important tots els programes d’ajuda als més vulnerables (amb programes com el de servei d’ajuda al domicili, la teleassistència o les ajudes per pagar subministraments).

Enfortim les polítiques d’habitatge possant més diners per la reahabilitació dels habitatges i per enfortir l’oficina local de l’habitatge.

Mantenim les ajudes a la contractació d’aturats, al pagament dels autònoms dels nous emprenedors i enfortim les polítiques d’ocupació.

Creem nous mecanismes per enfortir la democràcia local amb l’aprofondiment de les pràctiques particIpatives. Així disposem el 10% del pressupost d’inversions (250.000 euros) per tal que el decideixin els veïns i veïnes.

I sobretot contiuem invertint. 2’4 milions d’euros que fan avançar la Vila i alhora dinamitzen l’economia.

Invertirem en les escoles, en polígons industrials, en l’espai públic. Garantim la segona fase de la nova Biblioteca Municipal i finalitzar la zona esportiva Ricard Ginebreda.

Que tingueu molt bones festes i bona entrada d’any 2016.

 

Categories: Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*