Endinsats en plena tardor, quan ja hem finalitzat tots els actes de la nostre Festa Major, us deixo les paraules que vaig adreçar als molinencs i molinenques el dia del Pregó:

Molinencs i molinenques molt bon vespre. I una abraçada especial als amics de l’Associació Obrera, que estan d’aniversari. Precisament ahir, celebràven els 100 anys de la seva creació. I avui ens oferiran un magnífic Pregó, segur. Moltes felicitats i moltes gràcies.

Ja tornem a gaudir d’una nova edició de la Festa Major. Ens arriba puntual, tot just quan ens  acomiadem i ens endinsem a la tardor. I per tal que ens arribi puntual, hi treballa molta gent prèviament i també molta gent durant el transcurs. Així doncs un profund agraïment als tècnics municipals, a la Guàrdia Urbana, a l’ADF per la seva feina.

I també un profund agraïment a tots els molinencs i molinenques que dediquen tantes hores a la vida d’una entitat que lluirà la seva activitat durant la Festa Major. Molins de Rei és vitalista, ric, divers i ho és gràcies a la seva gent que transmet aquest caràcter a la Festa Major. Acollim als que vinguin a gaudir la festa amb nosaltres. Oferim el millor de tots nosaltres. 

Gràcies a tots ells tenim un gran programa de Festa Major: ens divertirem amb els focs dels diables, del Cuc, de l’Entxuscat, dels dimonis. Veurem el comerç de la Vila. Farem el correcuita del Camell. Escoltarem i veurem els balls de la Casa d’Anadalusia. Serem plaça castellera (i esperem que de 7’5). Passejarem amb els Gegants. Estirarem la corda. Escoltarem als grallers. Ens divertirem al Foment. Podrem jugar als escacs. Veurem l’art de les puntaires. Anirem als concerts nocturns. Brindarem amb els Miquels. Ens despertarem amb el Camell i ballarem sardanes i escoltarem havaneres. 

També tenim novetats: podrem gaudir del cinema a la fresca. Gaudirem de més activitats de circ. Podrem escoltar jazz al barri de la Granja. I veurem l’espectacle final de llum i colors a la façana de Palau.

I abans que m’oblidi ¡¡ Tenim un altre novetat molt important. Aquesta per més que us diguin, no ha estat idea del personal de cultura. Diumenge estem cridats a votar. Anem-hi. Trobem espai entre els Gegants, havaneres o els castells per fer més forta la nostre democràcia.

Així doncs que: la rauxa combini amb el respecte i el civisme. Que la festivitat combini amb el seny i l’estima a la nostre Vila. que entre tots fem per tal que aquesta nova edició de la Festa Major sigui única en la nostre memòria individual i col-lectiva. 

Visquem la Festa Major amb passió, amb al-legria, omplim els carrers i omplim els nostres cors.

Molinencs i molinenques: Molt bona Festa Major de Sant Miquel. Visca Catalunya i Visca Molins de Rei.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*