Quan ens endinsem en la tardor, continuem millorant i transformant Molins de Rei, amb velocitat de creuer, sense deixar de treballar, ni un minut, en l’objectiu central de la justícia social.

Aquest és el veritable objectiu: extendre el benestar i que tothom pugui gaudir les millores del nostre municipi.

En aquest mandat, que tot just ha superat els primers 100 dies, assolim máxima empenta molt més ràpidament que ara fa quatre anys.

És un dels grans avantatges que el PSC hagi mantingut l’acord de Govern Municipal amb CDC. Coneixem la Vila, els seus problemes. Ens heu fet costat en les solucions que hem plantejat. Tenim confiança entre nosaltres i treballem amb ambició per cumplir els nostres compromisos.

Així en aquests mesos d’estiu hem continuat dignificant l’espai públic, pensant en els vianants, amb la reforma del carrer de Baix i la reforma del carrer Bruc. Hem aplicat les mesures per resoldre els problemes que patíem en episodis intensos de pluja, fent la conexió del clavegueram del carrer Verdaguer amb el Canal de la Infanta.

Disposem d’un nou espai esportiu amb voluntat de transformar el barri del Canal i la nostre Vila, com és la zona esportiva Ricard Ginebreda, que acabarem aquest mandat.

Hem possat en valor el nostre patrimoni natural amb la millora en l’accés del riu, per la Riera de vallvidrera i la millora de part del camí del Riu.

Això són només uns exemples del que estem fent, pensant diàriament, en la millora de la vida dels molinencs i molinenques.

Categories: Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*