Encetem el setembre d’un any carregat d’eleccions. Tot just acabem d’estrenar un nou mandat municipal, quan estem cridats a les urnes per decidir un nou Govern de la Generalitat de Catalunya. I cap a finals d’any decidirem un nou Govern a l’Estat.

En propers dies ja tindrem temps de parlar del mes que acabem de deixar i els seus drames, així com de les eleccions del 27-S.

Avui, vull posar el focus en la nostre Vila i en la seva contínua transformació. El pacte de Govern que vam establir el PSC i CiU el passat mes de juny continuar donant resultats. Continuem millorant la manera de treballar que vam encetar ara fa quatre anys i que els molinenc@s van aprovar el passat 24 de maig.

En aquest mandat, a diferència de l’anterior, aconseguim velocitat de creuer només començar el mandat. Tant a nivell de projectes per dignificar el nostre espai públic, com en projectes per resoldre problemes estructurals (com el clavegueram del carrer Molí). Tant a nivell de dissenyar projectes futurs cabdals, com en el seguiment de projectes estratègics en curs. Tant en reforçar la cohesió social, amb el reforç de les mesures existents, com amb el disseny de noves mesures.

Així en el decurs del mes d’agost hem pogut finalitzar les obres del carrer Bruc i l’ampliació de la vorera del carrer de Baix (entre Plaça Ajuntament i plaça Pompeu Fabra). Ambdues obres són un exemple de carrers on la priorització passa a ser el vianant. També hem acabat les obres d’accés al riu per la Riera de Vallvidrera i hem iniciat l’adeqüació del camí del riu. 

També hem aprofitat el mes d’agost per connectar el clavegueram del carrer Verdaguer al Canal de la Infanta i mirar així de resoldre els problemes del carrer Molí, en el moment de pluges intenses.

Continuem treballant per executar la tercera fase de la zona esportiva Ricard Ginebreda, en el mateix moment que veiem els resultats per haver acabat la segona fase, amb la sala d’halterofilia i de judo i veiem com s’aixeca l’edifici del nou Institut Lluís de Requesens. 

Actuacions que mostren el nostre compromís amb l’espai públic i aconseguir uns equipaments que tots els veïns i veïnes desitgen. Una manera més de millorar Molins de Rei 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*