Tal com explicava en campanya electoral la nostre voluntat era i és continuar transformant Molins de Rei, era i és continuar millorant la nostre Vila, donant continuïtat al projecte iniciat ara fa quatre anys. Els socialistes de Molins de Rei no estàvem disposats a entrar  al Govern a qualsevol preu. La nostre ambició i la nostre responsabilitat és vers els nostre veïns i veïnes per aprofundir un projecte de lluita contra els efectes de la crisi econòmica, pel foment de l’ocupació, per desenvolupar projectes estratègics (tant en equipaments com en la via pública) i un projecte d’aprofundiment de la nostre democràcia local.

Amb aquests objectius de Govern vam iniciar les converses amb el partit de CiU (actual soci de Govern i guanyador de les eleccions). Converses entre el partit guanyador i el partit d’esquerres més votat. Converses per assolir un Govern estable i de progrés.

El passat dimarts 9 de juny arribàvem a un principi d’acord que la nostre assemblea local aprovava per unanimitat.

D’aquesta manera ahir mateix, dijous 11 de juActe de signatura de l'acordny (quatre anys després d’assolir l’alcaldia al 2011) signàvem l’acord de Govern pels propers quatre anys. Un acord de Govern que introdueix nous compromisos i que és públic. 

Un Govern que ha guanyat respecte el 2011 i que ara té majoria a la sala de plens.

Iniciem una nova etapa de més estabilitat,  en la qual intensificarem els esforços per aprofundir en el diàleg i els consensos amb la resta de forces polítiques. Tenim el repte i el compromís d’aprovar un Pla d’actuació Municipal (P.A.M), un nou Pla d’equipaments, revisar el Pla de participació i elaborar i aprovar un Reglament orgànic municipal (R.O.M.)

Sabeu que teniu el meu compromís i el de tot el meu grup municipal per continuar treballant per Molins de Rei amb totes les nostres forces, des de la proximitat, constància, humilitat i sobretot la utilitat de tots nosaltres. I en aquesta tasca necessitem els màxims suports possibles. Compto i comptem amb tu ¡¡¡¡¡

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*