Després de les primeres declaracions fetes a la mateixa nit electoral i transcorreguts uns dies per refredar els sentiments, reflexionar i analitzar els resultats i també per descansar, recupero els escrits del blog per fer públiques les primeres valoracions.

D’entrada valorar de forma positiva el increment de la participació en qüasi 8 punts, passant del 55’87 % del 2.011 al 63’17 % d’enguany. Sens dubte, lluny encara del que seria desitjable però en tot positiu el fet que el nombre de  participants s’incrementés en qüasi 1.600 molinenc@s: passant dels 10.464 del 2.011 als 12.053.

En segon terme agraïr profundament el recolzam2528 Gràciesent mostrat en l’equip que encapçalo. 2.528 gràcies pels veïns i veïnes que van dipositar la seva confiança en la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya. Un equip renovat, plural, jove, amb gran nombre d’independents, que representa una manera de treballar, uns valors i sobretot una il-lusió en Molins de Rei i per Molins de Rei.

En un contexte de dificultat per tots nosaltres i de fragmentació del vot valorem de forma positiva haver crescut en vots (després de dues eleccions que baixàvem) i incrementar els suports en 306 molinenc@s. Sens dubte és la millor recompensa a la bona feina feta al llarg dels darrers quatre anys. Projecte i maneres de fer que el ciutadà ha reforçat en aquestes eleccions.

En tercer terme donar la benvinguda a les noves formacions polítiques que per primera vegada tindran representació municipal.

I ara que ?? Doncs ara és el moment de les negociaciones per tal d’establir un nou Govern Municipal. Certament les combinacions poden ser diverses: que si pacte d’esquerres, que si pacte independentista, que si revalidar el mateix acord de Govern que ha funcionat els darrers quatre anys. 

Nosaltres, aquests dies, estem actuant tal i com ens vam comprometre en campanya electoral. Nosaltres volem continuar transformant Molins de Rei. Nosaltres estem disposats a negociar el Govern Municipal que pensi en les propostes pel nostre poble: que pensi en Molins primer. Nosaltres volem continuar treballant per la Biblioteca a l’edifici del Molí, per finalitzar la zona esportiva Ricard Ginebreda, per reforçar les polítiques de foment de l’ocupació, per protagonitzar un Govern progresista i molts objectius més.

Nosaltres estem disposats a treballar com el que més per fer un Govern estable i que continuï un projecte de transformació de la nostre Vila que tant bona valoració ha tingut per la ciutadania.

Confiem en aquesta possibilitat que de ben segur la majoria dels molinenc@s valorarien de forma satisfactòria.

Temps tindrem, passat aquests dies, de valorar els canviants posicionaments d’altres forces polítiques.

 

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*