La campanya electoral està a punt de finalitzar. Per mi les campanyes electorals són un moment fantàstic per mostrar els equips humans que ens envolten i per mostrar els valors i les actituts que guien els diferents programes electorals.

La campanya electoral serveix per explicar aquestes propostes i per contrastar les diferents opcions que aspirem a governar la Vila. Per això fem rodes de premsa, actes als diferents barris i assistim als debats electorals.

Els socialistes de Molins de Rei hem afrontat aquesta campanya plens d’il-lusió amb un equip divers, jove, renovat i que combina experiència i novetats. I hem volgut que la campanya fos una continuitat de la nostre acció de Govern, mostrant els nostres valors del rigor, de la coherència i de la serietat.

La campanya no es pot convertir de cap de les maneres en una subhasta electoral ni en una llista inacabable de compromisos que després no es poden complir.

Avalats per un altíssim compliment dels nostres compromissos adquirits ara fa quatre anys i que han servit per transformar Molins de Rei, enguany hem afegit al programa electoral una memòria econòmica de totes i cada una de les inversions previstes en el nostre programa electoral. A la vegada hem explicat el finançament d’aquestes inversions i la previsió de reducció del deute municipal pels propers quatre anys. Tant el programa com al memòria econòmica la podeu consultar a la nostre web. 

Transparència, rigor, rendició de comptes també en la nostre proposta electoral. Una proposta electoral que té un objectiu bàsic: prioritzar les polítiques socials a la vegada que transformem la nostre Vila.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*