Quan ja estem encarant la recta final de la campanya electoral és bo recollir les diverses propostes que hem anat fent en els darrres dies. La campanya electoral és un període molt intens que té una preparació prèvia molt important.

Aquesta vegada, els socialistes, afrontem aquest període des del Govern municipal i havent tingut l’alcaldia els dos primers anys del mandat. Aquest aspecte afegeix dues novetats respecte ara fa quatre anys: a la il-lusió de fa quatre anys hem sumat l’exeperiència que hem guanyat aquests quatre anys i les nostre propostes venen avalades per la bona feina feta.

I això ho notem en aquests dies de campanya. Uns dies que serveixen per treure punta a tota la feina feta al llarg d’aquest mandat. Els socialistes som com aquell estudiant que ha treballat intensament al llarg de tot el curs escolar i que afronta l’examen amb la tranquil-litat de la feina feta i l’esforç que ha fet durant tot el curs. Les converses i trobades amb veïns i veïnes, durant aquests dies de campanya, reafirmen aquesta opinió.

Per tant des d’aquesta serenor i plena dedicació hem pogut explicar les propostes que volem i podem portar a terme en els propers quatre anys, que ens hen de permetre consolidar la transformació de la Vila que vam iniciar ara fa quatre anys.

Des de millores en els equipaments públics i en els parcs de la Vila amb nou mobiliari que fomenti l’activitat esportiva, fins la finalitazció dels projectes iniciats en aquest mandat, com ara tenir la Biblioteca que ens mereixem a l’edifici del Molí.

Des de propostes en matèria de participació i acostant l’acció del regidor i l’alcalde als barris, fins nous equipaments aprofiten l’execució de nous plans urbanístics.

Des de propostes per fomentar la cohesió social i fer que cap molinenc o molinenca es senti sola, fins les propostes en matèria de viúbla pública, on prioritzarem la reforma del Parc de les Palmeres i el Passeig Pi i Margall.

Propostes, en definitiva, que tenen com objectiu continuar amb el canvi que vam iniciar al 2011. Hem treballat amb molta intensitat per tal que Molins de Rei tingui unes bases sòlides que li permetin continuar amb la transformació de la Vila, sense deixar a cap molinenc o molinenca sola.

Molts de vosaltres reconeixeu que les coses, a Molins de Rei, han anat moderadament bé aquest darrers quatre anys i sabeu quina ha estat la gran diferència entre aquest període i altres períodes. Vosaltres m’ho transmeteu diàriament: sabeu que la presència dels socialistes ha estat clau en aquest període i que som l’autèntica garantia per continuar amb el canvi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*