En l’exercici de la política tant important és assumir compromissos al llarg de la campanya electoral, com després complir-los.

Aquesta és l’única manera de preservar la confiança en la paraula donada i aquesta és la meva contínua contribució a la dignificació de la política.

Ara fa quatre anys vaig fer públic el meu patrimoni personal i em vaig comprometre a publicar-ho al inici de la següent campanya electoral. Podeu llegir tal i com ho va tractar un mitjà com el VIU Molins de Rei.

Complemento aquella informació amb la consulta que podeu fer de la meva declaració patrimonial que vaig fer en el moment de pendre l’acta de regidor.

Doncs bé, quatre anys més tard la meva situació és la següent:

– Continuo fent front a la meva hipoteca, de la qual resten per pagar 35.530,53 euros.

– He canviat de cotxe i ara tinc un Renault Clio 1500. La seva compra la vaig finançar a 5 anys, dels quals hem quedat per pagar 26 mensualitats.

– Treballo amb tres entitats financeres: Arquia, Caixabanc i Banc de Sabadell.

– Tinc capital en renta variable, valorada a día d’avui en 600 euros.

– He fet aportacions a plans de pensió per valor de 7.280 euros.

– Els ingressos bruts de l’any 2014 van ser de: 47.756,06 euros.

– Aquí podeu consultar la darrera declaració d’hisenda, de l’any 2014.

Estic profundament compromés amb la rendició de comptes i amb el compliment dels compromissos i és des d’aquí que em comprometro amb tots vosaltres que els meus companys regidors, faran el mateix en el proper mandat.

Ara fa quatre anys cap aspirant a l’alcaldia va assumir aquest compromís, enguany tenen una segona oportunitat per acompanyar-me en aquest camí.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*