A dos dies de començar una nova campanya electoral municipal és bo per fer un recull de tot allò que hem anat fent les darreres setmanes. A diferència de fa quatre anys, els socialistes de Molins de Rei, a la vegada que presentem les propostes de futur, també donem compte dels molts avenços que hem produït a la nostre Vila.

En primer terme ens hem compromès en fer una campanya propositiva, honesta, transparent i austera.

Un cop explicada com seria la nostre campanya, hem aprofitat tots i cada un dels actes que hem anat fent al llarg de les darreres setmanes per anar expliMagnífic equipcant les nostres propostes de futur. Unes propostes que sorgeixen del profund coneixement de Molins de Rei i els seus problemes, adquirit gràcies a l’experiència de Govern que hem tingut aquests darrers quatre anys i que també sorgeixen del debat entre diversos col-lectius, companys i veïns i veïnes de la Vila.

Així, el passat 22 de març vaig tenir el privilegi de tornar-me a presentar com a cap de llista del PSC a Molins de Rei, en un acte que vam celebrar al Parc de les Palmeres. Molts molinenc@s em van acompanyar i van poder escoltar-me explicant el que havíem fet els darrers quatre anys (2 dels quals des de la responsabilitat de l’alcaldia) i com adquiria el primer compromís en quan a reforma de l’espai públic. Penso fermament que el proper mandat és el de la reforma del Parc de les Palmeres i el Passeig Pi i Margall, estudiant a més a més, la possibilitat d’ubicar un aparcament soterrat al parc de les Palmeres. És una reforma que pretén connectar el centre de la Vila amb la nova zona d’equipaments que està sorgint al barri del Canal i que alhora ha de permetre’ns reformar un espai que ha quedat obsolet.

Els espais de diàleg que hem anat fent també han servit per parlar de cohesió social, per parlar de les diferents actuacions que hem anat fent als barris i per comprometre’ns a fer un nou equipament pel barri de les Conserves i el nou barri de les Guardioles, que ha començat a construir-se recentment.

El passat 11 d’abril vaig poder presentar el magnífic equip que m’acompanya a una de les principals obres d’aquest mandat: el nou Pati de Palau. I davant un bon nombre d’assistents vaig enunciar la tasca que quedava per fer en aquell espai: la reforma del Palau dels Requesens i la seva disposició com equipament cultural.

És des de llavors que a partir del debat de tancament de la nostre proposta electoral, hem anat presentant més mesures que expliciten el nostre compromís pels propers quatre anys. Acostar l’acció del Govern i l’alcaldia als diferents barris de la Vila, aprofitar el nostre potencial com a porta d’accés al Parc de Collserola i així disposar d’un centre d’interpretació del Parc de Collserola o les nostres mesures per fer de l’economia verda i sostenible, una font de generació d’ocupació.

Estem a punt d’encetar la recta final de la campanya electoral. L’afrontem amb el millor equip, amb unes propostes que sorgeixen del coneixement i la voluntat de continuar transformant la nostre Vila i amb un objectiu prou específic i exemplificat en el nostre lema de campanya: MOLINS PRIMER. Estic a la vostre disposició per resoldre qualsevol dubte que tingueu, respecte les nostres propostes.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*