Les eleccions municipals del proper 24 de maig ja estan formalment convocades; el decret que engegar tota la maquinària administrativa va entrar en vigor ahir dimarts 31 de març.

Així doncs arriba el dia en el que els veïns i veïnes valoren la feina feta al decurs dels darrers quatre anys, a la vegada que mostren el seu suport per qui consideren que ha de tenir la responsabilitat i la seva confiança per governar Molins de Rei els propers quatre anys.

Són molts els propòsits que un es fa per afrontar una campanya electoral. Doncs bé, els socialistes, en coherència amb les noves polítiques que hem introduït aquests darrers quatre anys en foment de la transparència i l’honestadat, ens hem compromés amb aquests valors per la propera campanya electoral.

Us deixo el texte de la nota de premsa que vam enviar als mitjans per tal que vosaltres mateixos pogueu conèixer-la:

“Ni tots som iguals ni tot s’hi val en campanya ni en precampanya electoral. És per això que el PSC Molins de Rei i el seu candidat a l’alcaldia, Xavi Paz, estableixen el compromís amb la ciutadania de fer una campanya transparent, honesta, austera i propositiva just el dia en què es convoquen oficialment les eleccions municipals.

La campanya de Xavi Paz serà transparent perquè es faran públics els costos d’aquesta, a més del patrimoni personal del candidat.

Honesta perquè s’impulsarà una forma de treballar on no s’enganyi als ciutadans, no prometent allò que després no es podrà portar a terme.

Austera ja que els costos seran reduïts, evitant despeses innecessàries i només posant cartells els 15 dies de campanya electoral.

I propositiva en el sentit que se centrarà el discurs a generar propostes per aconseguir una vila millor, més social i més justa. En un moment on no tothom voldrà parlar de Molins de Rei, els socialistes encaren la campanya centrant-se en la vila. I és que per a Xavi Paz Molins de Rei és primer.

Amb aquest compromís de transparència, honestedat, austeritat i esperit propositiu, el PSC Molins de Rei considera que compleix amb els acords establerts en la plataforma de la Confluència Social de les Esquerres de Molins de Rei i amb el document de compromís ètic signat el passat mes de febrer. “

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*