Amb les inminents eleccions municipals ja convocades creix el interés per conèixer els diferents equips de vilatans que aspiren a aconseguir la confiança de la ciutadania i creix també el interés per debatre sobre les properes propostes per Molins de Rei.

Magnífic equipDoncs bé, aquest passat dissabte els socialistes de Molins de Rei hem presentat la candidatura que vol liderar la Vila els propers quatre anys.

És un equip humà inmillorable amb moltes virtuts. Un equip que combina l’experiència d’anys dedicats a transformar la nostre Vila amb el nou impuls que proporciona incorporar nous veïns i veïnes.

Un equip que mostra la meva confiança en els joves i la confiança, les ganes i la motivació d’aquests joves per treballar en la propera transformació de Molins de Rei.

Un equip potent de molinencs i molinenques implicats fortament en el teixit social del poble. Persones que en el dia a dia s’esforcen per tirar endavant les entitats del municipi, siguin aquestes veinals, esportives, culturals, educatives o socials.

En definitiva, un conjunt de magnífiques persones, de totes les sensibilitats, compromeses amb Molins de Rei i a les que els uneix un objectiu comú. Un objectiu que ens agrada expressar amb només dues paraules: MOLINS PRIMER.

I aquí us deixo dos enllaços que us permetren veure imatges de l’acte i alhora unes declaracions meves que expliquen aquest magnífic equip.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*