Acaba el mandat i cal fer balanç: Molins de Rei ha tingut un impuls sense precedents, tant que és impossible recollir-ho en aquest darrer Balcó de la Vila, tot i que hem destacat les accions més importants.

Hem governat en el pitjor moment de la democràcia, amb una crisi sense precedents. Ens hem sentit sols, sense el suport de la Generalitat, per mantenir serveis tant essencials com les llars d’infants, l’escola de música, les beques menjador i tants altres serveis bàsics pels molinencs i molinenques.

La bona gestió econòmica ha estat l’eina que hem utilitzat per compensar aquesta manca de suport. El nostre objectiu ha estat dedicar el màxim d’esforç a atendre les necessitats socials més importants i, com a partit d’esquerres, ha estat una condició innegociable dins del govern.

Així, el lideratge i feina dels socialistes ha estat clau per assolir aquests objectius. Sense aquesta presència, que és la diferencia respecte mandats anteriors, les coses haguessin estat sens dubte molt diferents

És el lideratge que també ha permès treure tant bon profit a les inversions d’aquest mandat (amb la meitat de recursos respecte l’anterior). El nou Pati de Palau (que ara tothom defensa) o la zona esportiva Ricard Ginebreda no serien el mateix sense el nostre lideratge.

Cal sumar les inversions als barris, a les escoles o inversions capitals com la nova Biblioteca Municipal, que deixem iniciada.

Inversió, dinamisme econòmic i suport a l’emprenedoria: aspectes claus per reduir l’atur en quasi un 20% des del seu màxim quan va assolir la xifra dels 2000 aturats.

Molins necessita continuar aquest camí del canvi a millor, on els socialistes hem estat claus per evitar l’impacte de les retallades. Hem treballat dur durant 4 anys i tenim projecte i il-lusió per seguir-ho fent en el proper mandat, ens acompanyes ???


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*