Superada la Fira de la Candelera i passades les primeres hores és el moment de les valoracions i lògicament dels agraiments.

En primer terme i enfront les dificultats metereològiques de les darreres hores de muntatge, podem afirmar que la 164 edició de la Fira de la Candelera ha estat positiva. No hi ha hagut incidents remarcables, el temps ens ha respectat i l’afluència de visitants, tot i no ser de les màximes, ha estat molt nombrosa i positiva, acompanyada d’un consum aparentment superior a l’edició passada (si més no en la restauració que l’any passat va patir la pluja del dissabte al migdia).

Com a segona consideració voldria destacar la bona aceptació general de les novetats introduides. Fonamentalment de la zona de la plaça de la Llibertat i el nou espai de gastronomia impulsat per les caravan made, i de la zona del Pati de Palau i plaça del Mercat.

Com a contrapunt a tenir en compte per l’edició de l’any vinent cal apuntar l’ocupació amb cotxes del Parc de les Palmeres, tot i les noves i nombroses zones d’aparcament existents en la Fira d’enguany.

Aquesta bona valoració és possible gràcies a la bona feina i moltes vegades poc vissible de tot el personal tècnic que treballa durant molts dies abans de la Fira per disposar tota la logística necessària en aquests dies. A aquest esforç cal afegir totes les tasques que es desenvolupen mentre la Fira està en funcionament: serveis de neteja, serveis de la brigada municipal, cossos de seguretat amb especial atenció a la Guàrdia Urbana i sense els quals la Fira no seria possible.

A tots ells MOLTÍSSIMES GRÀCIES i a tots els molinenc@s i els visitants de la Fira un alt i clar: FINS L’ANY VINENT: 165ª edició. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*