Al llarg de tot el mandat hem donat mostres suficients que es podia governar de diferent manera. Que el que realment importava i importa és recuperar terreny després d’haver perdut oportunitats en mandats anteriors.

Recordo com ahir el dia que vam posar en marxa el carrer Mariona, després de 8 anys tancat, com hi havia veïns i veïnes que ens demanaven si parlaríem o si tallaríem la cinta inaugural. Res d’això. Aquell dia els protagonistes eren els veïns i per això com alcalde vaig convidar als presidents de les AAVV a treure la tanca que tallava el carrer. Els veïns recuperaven el carrer i això era el més important.

Aquesta és l’actitud que hem mantingut al llarg dels 4 anys. Ara, quan algú podria pensar que només estem per tallar cintes, nosaltres diem que no estem condicionats per cap cita electoral i continuem treballant, amb la màxima intensitat, per recuperar terreny sigui finalitzant projectes o sigui començant de nous.

Espai pel judo i halterofilia

Espai pel judo i halterofilia

A la finalització de la segona fase de la zona esportiva Ricard Ginebreda i les millores del parc del Llobregat cal afegir el inici d’obres estratègiques pel municipi i llargament reivindicades, com ara la futura Biblioteca Municipal o el nou barri de les Guardioles que ens ha de proporcionar una connexió digne entre els barris de les Conserves i la Riera Bonet. O obres menors i igual d’importants com el carrer Bruc o l’accés al riu per la riera de Vallvidrera.

I aquestes projectes els fem pensant en el més preuat del municipi, els seus veïns i veïnes. Perquè la Vila ha de ser un espai d’oportunitats. Una Vila que pugui fer política pública d’habitatge, per fer-lo més accessible.

Una Vila on afegim les mesures que continuem aplicant per lluitar contra aquesta crisi salvatge, com ara els plans d’ocupació o les mesures socials perquè així ningú quedi pel camí.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*