De nou l’activitat i els preparatius de la Fira de la Candelera han invaït els carrers de la Vila. De nou ocupem voreres, places i carrers amb stands, amb parades, amb taules i cadires. De nou ens preparem per Firar-nos. I ja van 164 anys ¡¡¡Fira

Molins de Rei i els molinenc@s ens preparem per viure una nova edició de la Fira de la Candelera. Sens dubte el nostre millor aparador i la nostre millor font d’oportunitats. I això, gràcies a la feina, l’empenta i la iniciativa de moltes i moltes generacions de molinencs que han anat construïnt aquesta magnífica Fira.

El millor tribut que podem fer a tota aquesta feina és continuar treballant per anar adaptant la Fira als nous temps i gaudir-la al màxim de les nostres forces: passejant per ella, convidant als amics a que la coneguin i firar-nos amb els seus productes.

Els darrers anys, com sempre al llarg dels anys, hem anat incorporant canvis continus que volen potenciar i millorar la nostre Fira. És així com es pot interpretar la incorporació de la Fira als nous canals de comunicació, arribant a tenir APP específica, aquest mateix any.

La Fira també es subministra dels nous espais de la Vila. D’aquesta manera, enguany podem gaudir del nou Pati de Palau i de l’esplanada de la plaça de la Llibertat, que ens permet augmentar l’oferta gastronòmica.

I la motivació de tots aquests esforços econòmics la vam certificar ara fa dos anys quan vam fer l’estudi d’impacte econòmic de la nostre Fira. Estudi que va venir a mostrar el que ja ens dèia la nostre història: que la Fira de la Candelera és la Fira que més rendiment econòmic i més retorn té del diner públic que s’inverteix. La nostre Fira és la que té un multiplicador més gran del diner invertit en la Fira.

Així doncs, aprofitem la Fira, gaudim-la i fem-li honor: MOLT BONA FIRA DE LA CANDELERA. ¡¡¡


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*