Aquí us deixo l’article del darrer Balcó de la Vila:

Acomiadem l’any i encararem l’últim tram del mandat municipal. A tota la feina feta, a tot el canvi ja aconseguit i concretat, cal sumar-hi els projectes llargament treballats i que es visualitzaran en les properes setmanes.

Quan els darrers mesos he passejat per la Vila, quan he pogut parlar amb molts de vosaltres, m’he recordat moltes vegades de les preguntes que ara fa uns quatre anys em fèieu sobre què era el canvi a millor ???

Llavors us explicava i parlava sobre el que per nosaltres representava el canvi que volíem per Molins de Rei. Ara el podeu veure vosaltres mateixos. Ara el podeu gaudir i apreciar en innumerables exemples que expliquen què es el canvi que estem vivint. Us explico uns quants.

El canvi és fer una bona gestió econòmica que permet mantenir serveis, congelar impostos municipals i alhora reduir en 4 Milions d’euros el deute municipal i reduir en més de 100 dies el termini per pagar els proveïdors.

Viure el canvi és disposar per fi d’uns pressupostos que destinen diners a la nova Biblioteca a l’edifici del Molí, per resoldre una mancança que tenim d’anys i anys i que ben aviat saldarem.

El canvi és constatar que hi ha un Govern que compleix el que proposa, que manté el calendari per remodelar el barri del Canal amb la inversió de la zona esportiva del Ricard Ginebreda i aconseguint que la Generalitat comenci les obres del nou Institut Lluis de Requesens.

El canvi a millor també és destinar més diners que mai a programes socials que tenen com a funció ajudar a les persones que pitjor ho estan passant o destinar diners als emprenedors. Un treball que fem conjuntament amb les entitats i de forma cooperativa, mitjançant el Consell de seguiment de la crisi econòmica.

Per últim voldria desitjar-vos unes bones festes de Nadal i molt bona entrada d’any, un any que de ben segur serà apassionant.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*