Ara fa tres anys i mig, a la darrera campanya electoral,  hi havia molinencs que em preguntaven:  “què vols dir amb el canvi a millor”, “com ho fareu” ?.

Doncs bé, dia a dia, ple rere ple municipal, trobem exemples de com estem fent el canvi, de què representa el canvi a millor que explicàvem el 2011 i que ara ja podem veure, gaudir i valorar.

Ho estem fent amb il-lusió, amb constància, amb transparència, i amb el màxim diàleg posible.

El canvi a millor és haver millorat ostensiblement la gestió econòmica, de la qual vam tornar a retre compte en el passat ple del mes de novembre. Una gestió més necessària que mai, en el pitjor entorn econòmic possible i amb un nul suport econòmic per part de l’Estat i la Generalitat. Una gestió econòmica que està aconseguint reduïr el deute municipal, que permet pagar puntualment als proveïdors i que es es fa congelant els impostos per l’any vinent.

El canvi a millor, també és afrontar temes pendents després de molts anys. Un d’aquests temes és la posada al dia a nivel urbanístic dels barris de muntanya de la Vila. En aquest cas, en el ple de noviembre, vam avançar significativament en la Modificació Puntual del Pla General Metropolità en l’àmbit de la Rierada. Els passos fets en aquest àmbit responen al compromís que vam adquirir davant els veïns i que vam explicar al ple municipal de juny del 2012.

La culminació d’aquest compromís és el que ha de permetre adeqüar els nostres barris de muntanya, sanejar una situación històrica, dotar-los dels serveis bàsics i en definitiva, també cumplir amb el medi ambient.

El canvi a millor pel que treballem diàriament té dies en el que a feina és més evident. El ple del mes de novembre és un dia d’aquests. I en vindran més.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*