Premi Alfons OrtuñoTot just fa dues setmanes , en aquest cas el Premi Alfons Ortuño, atorgat per la Generalitat de Catalunya. Ja el passat mes de setembre rebíem el premi Compromís democràtic per la tasca feta per aquest Consell.

Són molts els motius pels quals estic plenament satisfet per aquests anys de Govern Municipal i pels dos anys que vaig tenir la màxima responsabilitat del Govern, ara bé, us asseguro que la constitució d’aquest Consell ocupa un lloc molt privilegiat dins aquestes causes.

La memòria sovint és efímera i ara ja costa recordar el mandat municipal anterior. Mandat difícil per l’aparició de la crisi econòmica i per la crisi permanent de l’anterior Govern. Va ser llavors quan des de l’oposició ja vam proposar la creació d’aquest Consell, això sí, sense gaire èxit.

La situació va canviar amb les eleccions municipals del 2011. És a partir de llavors que vam poder començar a treballar plegats per tal que el mes de maig del 2012 constituíssim aquest Consell: amb un únic objectiu, treballar contra la crisi econòmica, establint mesures per ajudar als més necessitats i combatre les injustícies i alhora ajudar als que podien dinamitzar l’economia.

Consell Seguiment Crisi Molins de ReiPer tant formàvem un Consell obert a tothom qui vulgués participar: tercer sector, sindicats, empresaris, entitats veïnals, entitats juvenils, plataforma contra les retallades,comerç, mercat municipal, partits polítics i tècnics municipals. I recentment la PAH.

I com que volíem treballar no ens vam quedar, només en la constitució. Vam començar a proposar, a escoltar, vam decidir autoexaminar-nos constantment per tal de saber en tot moment què estàvem fent bé i què estàvem fent malament.

Ara quan des de fora se’ns reconeix la feina feta crec que és just que des de dins també ens la reconeixem, tant per la feina feta, com pels objectius assolits i la forma en com els hem aconseguit: amb participació de molts molinencs i molinenques.

Crec que podem estar orgullosos de la feina que hem anat fent entre tots. Sols no guanyarem a la crisi econòmica, junts tenim més possibilitats de construir una Vila més justa. Gràcies a tots i totes ¡¡¡


1 Comment

El Consell de Seguiment de la Crisi és premiat per segona vegada | Viu Molins de Rei · 19 novembre, 2014 at 12:22

[…] primer tinent i alcalde quan es va posar en marxa aquest òrgan, Xavi Paz (PSC), ha assegurat al seu blog que està “orgullós de la feina feta entre tots” i ha recordat que va ser el seu […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*