Els que em coneixeu sabeu el grau d’importància que li dono a l’esport, a la seva pràctica, i al seu potencial per educar en valors de solidaritat, d’esforç, de constància, de superació.

Per això em sento especialment satisfet en un acte que escenifica la col-laboració entre l’Ajuntament i les entitats esportives que treballen per la promoció i la pràctica de l’esport a la Vila. A Molins de Rei podem estar molt satisfets de la varietat, el nombre i el potencial d’aquestes entitats.

Acte de signatura dels convenis

Em sento satisfet per poder intercanviar impressions amb les persones que encapçalen aquestes entitats. Em sento satisfet pel gran grau de compliment que podem mostrar en matèria esportiva després de més de tres anys de treball intens i dur.

L’àmbit de l’esport és un dels àmbits que mostra amb claredat les voluntats del Govern Municipal. I ho puc resumir en tres accions:

1,- Estar al costat dels que pitjor ho estan passant en aquests moments. Per això ja serà el segon any amb l’existència de beques esportives, per tal que cap nen o nena que vulgui fer esport hagi de renunciar a ell per qüestions econòmiques.

2.- Tenir cura de les actuals instal·lacions amb inversions constants que permet augmentar la qualitat d’aquests. Per exemple, polint (després de 15 anys) la pista de parquet del pavelló municipal o treballant sobre la pista del col-legi Estel.

Obres Ricard Ginebreda

3.- I per últim, executant aquelles inversions estratègiques de Vila i en aquest cas és bàsic el desenvolupament de la zona esportiva Ricard Ginebreda, que serà un equipament de primer ordre.  Un equipament que millorarà el barri del Canal i en definitiva Molins de Rei. És la major inversió municipal d’aquest mandat.

I tot això ho fem per compromís i estimulats per la gran feina que es fan des de les entitats esportives. Sumant esforços el resultat, sempre, és positiu i el guanyador sempre és Molins de Rei.

 


1 Comment

Meritxell · 13 novembre, 2014 at 12:24

Si Xavi, totalment d’acord amb tú. L’esport s’ha de potenciar per tot això que tu expliques a la capçalera de l’article. M’agrada que et preocupis per la pràctica de l’esport a Molins i, sobrtetot, que tinguis en compte el manteniment de les instal.lacions. En altres municipis pagues el mateix o més que quan les van inagurar per utilitzar-les i en canvi estan fetes un desastre perque no s’hi ha tornat a fer res més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*