Els darrers mesos hem tingut problemes amb els aiguats, bàsicament al carrer d’abaix cruïlla amb el carrer Molí.

A partir de l’anàlisi tècnic del que ha passat i un cop reunits amb els veïns per explicar les actuacions a realitzar en el curt, mitjà i llarg termini, els propis veïns ens comentaven: “continueu així, no ho deixeu estar”. Aquest, sens dubte, és el millor missatge que podíem rebre.

Als responsables polítics no se’ns demana tenir la vareta màgica que resolgui tots els problemes de forma immediata. Ara bé, sí que se’ns demana que afrontem les diferents situacions amb transparència, amb diligència, fent pedagogia de les decisions (sigui per les conseqüències d’un aiguat, sigui amb les mesures per apaivagar les dificultats econòmiques de les famílies o sigui per les inversions del mandat). En definitiva, afrontant de cara els diversos problemes del municipi.

Aquesta ha estat i és la nostre manera d’actuar des del primer dia. Ho considerem fonamental per recuperar la confiança de la ciutadania.

Complir els nostres compromisos, sent creïbles, és el millor camí per aportar certeses en un moment de masses incerteses.

Incrementant  i ampliant les línies d’ajut a les persones que ho estan passant malament amb aquesta salvatge crisi econòmica.

Reformant el centre de la Vila, guanyant un espai com el Pati de Palau per les persones, sent un èxit des del primer dia.

Remodelant la zona esportiva Ricard Ginebreda alhora que transformem el barri del Canal.

Creant una línia d’ajuts per remodelar els habitatges. Negociant durant més de tres anys per aconseguir utilitzar el solar de ca n’Iborra. Treballant pel sosteniment de les llars municipals.

Aquestes són accions concretes per un Molins de Rei millor. Aquest és el nostre compromís, que anem complint dia a dia.