Estem en un moment històric pel País. Mentre alguns només tenen el focus en  una pregunta i una data, altres també estem preocupats perquè vivim un moment, sense precedents, on s’està posant en perill la capacitat d’acció dels Ajuntaments, base indispensable per la construcció del País i dels serveis bàsics que demanda la ciutadania.

És aquí on els socialistes molinencs aboquem tots els esforços, en respondre a la confiança que vam rebre, ara fa més de tres anys, per millorar la nostra Vila, complint un ambiciós programa de canvis.

És en aquest context que vull destacar la recent aprovació del Pla de Mobilitat. Un pla aprovat ARA, després d’haver quedat pendent en els dos mandats anteriors, amb molta generositat de tothom en la fase de propostes i poca o gens de generositat d’alguns en la fase de votació.

Un pla que dibuixa una Vila més agradable per passejar, més saludable, més atractiva comercialment, més segura, pensada per tots els tipus de mobilitat i que compleix la normativa vigent per reduir els nivells de contaminació. Un pla que té molt present el transport públic.

És també en aquest context com es poden entendre les nombroses actuacions de qualitat que hem dut a terme en aquest mandat, amb la reforma del Pati de Palau com a exemple més clar. Un espai recuperat per gaudir, que ens fa més atractius com a Vila.

També hem de destacar l’actuació del Passeig de la Pau, la reforma del carrer d’abaix, i les futures remodelacions al carrer Bruc o a la plaça de la Creu, sense oblidar les constants i contínues actuacions als diferents barris de la Vila.

Per nosaltres el millor tribut al País és tenir un Ajuntament sanejat, una Vila agradable i complir amb allò que ens vam comprometre.

Desitjo a tothom una bona Diada de Catalunya i a totes les famílies un bon curs escolar.

 

 

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*