El PSC Molins de Rei navega amb rumb clar. Xavi Paz ha estat escollit candidat a l’Alcaldia a les eleccions del 2015 per 96 vots a favor, un en blanc i cap en contra en un procés d’eleccions primàries que va comptar amb la participació de 55 militants del PSC i 44 simpatitzants del partit.

La votació es va fer en un dia especial per als socialistes molinencs com és l’11 de juny, tot just tres anys després que Paz fos proclamat alcalde de Molins de Rei. La Sala d’Actes de la Federació Obrera es va omplir per a l’ocasió, amb militants i simpatitzants del PSC, però també amb persones properes a les tesis progressistes i al compromís per Molins de Rei que té el projecte liderat per Paz.

Assamblea elección candidata PSCXavi Paz: “Creieu que si no fos per nosaltres s’hagués recuperat el Pati del Palau per a les persones, s’estaria a punt d’estrenar la zona esportiva Ricard Ginebreda, tindríem un projecte definitiu per a la nova Biblioteca al Molí o s’hagués aconseguit marcar l’inici de les obres del nou Institut Lluís de Requesens?”

Beques per a alumnes amb pocs recursos econòmics que continuïn els seus estudis un cop acabat l’ensenyament secundari obligatori amb l’objectiu de mitigar els efectes de les retallades de la Generalitat.

Beques per garantir que tots els nens i nenes puguin practicar esport base, de manera que s’ha arribat a finançar fins al 90% de la pràctica de qualsevol disciplina esportiva a Molins de Rei.

S’implementa la tarifació social en el preu de les llars d’infants municipals i de l’Escola Municipal de Música, que s’ha adaptat de manera progressiva d’acord amb la renda mensual familiar dels usuaris.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*