Xavi Paz

Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Xavi Paz - Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Raons i il·lusions del canvi a millor: Una vila millor.

Els curs escolar té el seu calendari com el mandat municipal també té el seu calendari. De la mateixa manera que tot just estem en plena explosió d’activitats al carrer, de cloendes de cursos escolars o temporades esportives, podem dir que arribem a l’últim any del mandat amb l’eclosió de molta i bona feina feta. Tot un conjunt d’actuacions que donen arguments per defensar amb passió el que hem fet els socialistes molinencs: el canvi a millor que necessitava la nostre Vila.

Abans de l’estiu el nou Pati de Palau ja serà una realitat que podrem gaudir i del que ens podrem enamorar, igual que ja podrem fer ús de la nova zona esportiva del Ricard Ginebreda. Dues propostes llargament reivindicades i que des del primer dia vam començar a treballar per entregar a la ciutadania.

Durant els tres anys hem continuat treballant per tal que es facin realitat més projectes. Alguns menors amb molt impacte i altres molt esperats i de gran import.

Dels primers ben aviat seran realitat les millores en els accessos al riu per la Riera de Vallvidrera, la reforma del carrer Bruc pels vianants, la millora de la Plaça del Mercat o el carrer de baix entre la Plaça de l’Ajuntament i el carrer Molí. Tots ells tenen en comú fer més amable aquests espais.

Dels segons podem dir que els treballs de la Nova Biblioteca a l’edifici del Molí i el nou Institut Lluís de Requesens començaran a ser realitat al primer trimestre del proper any.

Aquesta transformació l’estem duent atenent les noves necessitats de les persones a les quals dediquem diners, gràcies a les noves beques educatives (aprovades a l’abril), o les beques esportives o les noves línies d’ajut per subministrament o pels autònoms.

La concreció del canvi a millor s’ha de fer des de l’equilibri i la lluita contra la desigualtat, mantenint la igualtat d’oportunitats.

 

Category: Molins de Rei

Deixa un comentari