Xavi Paz

Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Xavi Paz - Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Esportíssim com exemple de vitalitat

Estem a la setmana de l’esportíssim: aquells dies en els que l’esport surt al carrer, en els que ensenyem la nostre vitalitat esportiva, en els que fem un reconeixement a les entitats i als esportistes.

Enguany el gran nombre d’activitats relacionades amb aquest programa han fet que ocupéssim dos caps de setmana. Així ja hem pogut gaudir de l’handbol, del torneig Vila de MdR de patinatge, de l’aquatló i de la cursa ecològica (ensenya el nostre gran patrimoni natural que és Collserola), organitzada per l’AMPA del Virolai.

Aquest cap de setmana proper, gaudirem del 3×3 de bàsquet, dels torneigs de futbol, de l’atletisme, de l’hoquei, de l’exhibició de ritmes , del judo, del volei i del tennis taula.

I avui farem el reconeixement esportiu a les entitats, als esportistes i a aquells vilatans que treballen per tal que siguem una Vila amb un potencial esportiu enorme.

I un poble que cuida l’esport i la seva promoció, és sinònim d’un poble que educa en els valors de l’esport, que educa  en uns hàbits saludables, que promou la socialització i en definitiva, és un poble amb més vitalitat i més energia.

Gràcies a tots els que feu possible aquesta vitalitat esportiva a la nostra Vila.

Deixa un comentari