És una satisfacció poder reprendre l’activitat al meu blog després de mesos amb problemes informàtics que m’impedien accedir-hi. Un cop solucionats, em torno a posar davant l’ordinador per aprofitar aquest espai de reflexió que pretén anar més enllà dels comentaris de les xarxes socials.

Malgrat la inactivitat del blog, durant aquest temps he treballat dia a dia per continuar fent efectiu a Molins de Rei el canvi a millor. Des del dia que vaig assumir l’alcaldia, un llunyà 11 de juny de 2011, hem anat fent realitat els objectius que dèiem en aquell moment. Han estat molts els pensaments, sentiments i experiències que he viscut. Al meu Facebook  i al meu compte de twitter, he anat informant de tots aquells projectes i millores que s’han anat fent realitat. Des de fa poc, també he descobert l’aplicació Instagram, que em permet captar vivències i racons de la nostra vila.

És apassionant mirar alguns d’aquests racons en plena transformació. La imatge del Molí l’any vinent començarà a canviar i es convertirà en la nova biblioteca Pau Vila, un equipament modern i còmode que ha de ser el gran eix dinamitzador de la cultura de Molins de Rei. Abans, l’exemple més immediat és el pati del Palau, que a l’estiu ja serà un espai verd i de lleure del que podrem gaudir tots els molinencs. El camp de futbol del barri del Canal és un altre dels llocs en transformació i ben aviat tindrà una graderia i uns vestuaris dignes que seran la primera pedra de la nova zona esportiva Ricard Ginebreda. Tot això sense oblidar el treball constant en els barris, atenent les demandes dels veïns amb rapidesa i tractant de fer cada dia un Molins de Rei més amable.

Sense oblidar que acumulem cada cop més anys immersos en una crisi econòmica que ha fet molt de mal, com a socialistes no podem oblidar-nos de les persones que pateixen els efectes de la crisi en primera persona. Des de l’Ajuntament hem impulsat el Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica per fer front al context econòmic des de l’àmbit local. Des de la primera sessió que vaig presidir com alcalde fins avui, dos anys després, hem aconseguit que gairebé 9 de cada 10 mesures proposades s’estiguin complint. Més serveis socials, atenció a les famílies que ho necessiten, ajuts als emprenedors que comencen noves activitats econòmiques i un treball intensiu en qüestió d’habitatge són algunes de les concrecions de la meva voluntat, clara, decidida i ferma de fer un Molins de rei millor.


1 Comment

Afrontem els problemes | Xavi Paz · 10 novembre, 2014 at 17:40

[…] la zona esportiva Ricard Ginebreda alhora que transformem el barri del […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*