Amb una dedicació plena a la Vila i als molinencs i molinenques, amb passió per superar les dificultats del dia a dia, amb seny per generar confiança davant els moments de dificultat i amb el bon Govern com eix troncal per establir unes bases fortes per un Molins de Rei millor.

Aquests són els trets que marquen la feina diària del Grup Municipal Socialista, i que estan protagonitzant una nova etapa de la nostre Vila amb resultats que ja són palpables (i podeu veure en aquest butlletí) i altres que es veuran de forma inmediata en aquest 2014 que hem iniciat amb força.

Durant el primer trimestre de l’any intensifiquem el diàleg amb la ciutadania visitant els diferents barris, escoltant les opinions dels veïns i veïnes i alhora explicant els pressupostos de l’any. Són reunions que serveixen per treballar plegats en un Molins de Rei millor.

La preocupació de tots i totes per les voreres dels carrers, les zones de joc infantils, la neteja, la poda, la seguretat, el transport públic i el seu preu, ocupa molta part de la nostre dedicació i treball.

Tanmateix, amb la mateixa intensitat i dedicació  també resolem temes històrics i estratègics, claus pel Molins de Rei de futur. Aquí, vull destacar tres actuacions. En primer lloc el inici de la reforma del Pati de Palau, després d’un procés de diàleg intens i positiu amb la ciutadania. En segon lloc la proposta que hem treballat per subsanar un dèficit històric, la Biblioteca Municipal, que contemplem pròximament en l’actual edifici del Molí. I en tercer lloc, la constatació de la Generalitat que el futur institut Lluis de Requesens (al barri del Canal), serà una realitat al curs 2016-17.

Sens dubte un full de presentació que fa honor al canvi a millor que explicàvem ara fa tres anys.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*