Fa pocs dies vam signar conveni amb Coop 57, una cooperativa de serveis financer ètics i solidaris. Abans de la signatura, un dels responsables de l’ens, comentant l’estat actual dels ajuntaments, va dir: “A Molins de Rei sou dels bons, el consistori està ben gestionat”. Aquest ha estat i és el primer dels objectius des de l’inici d’aquest mandat: recuperar la confiança dels molinencs i que l’Ajuntament sigui motor i no un obstacle.

Així, de nou, iniciem l’any 2014 amb pressupost municipal aprovat (allò que no passava en el mandat anterior) i és la millor imatge del canvi produït a la nostre Vila. Són uns comptes amb una clara aposta per la despesa social, entesa aquesta com els diners en serveis socials, habitatge i ocupació. Alhora són uns comptes creïbles, fiables, fets des de la prudència i on estan presents tots els objectius del Grup Municipal Socialista.

Són uns pressupostos que redueixen el deute municipal, que absorbeixen les retallades de les altres administracions, que mantenen els serveis municipals, que garantitzen el pagament a proveïdors i que aconsegueixen una inversió de quasi 2 milions d’euros, gràcies al superàvit del 2012.

El 2014 veuran la llum molts projectes treballats des del juny del 2011. Concretarem grans inversions com el Pati de Palau o la reforma del Ricard Ginebreda. A la vegada farem projectes menors amb una gran capacitat transformadora, com enderrocar l’annex de la caseta del Canal de la Infanta, l’actuació al mur de can Grané, rehabilitar el tram final de la riera de Vallvidrera o tants d’altres.

Aquest Govern municipal estable té l’energia del canvi que representen els  Socialistes de la Vila. Garantirem la continuïtat d’aquesta dinàmica.

Bones festes i els millors desitjos pel 2014. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*