Quant més difícil és la situació social de moltes famílies, més necessària que mai és la bona gestió, la bona política, assolir els compromisos i saber prioritzar les inversions municipals.

En aquesta línia s’han d’emmarcar les darreres accions del Govern Municipal. En dos anys haurem doblat els recursos per beques menjador, per tal que les famílies de Molins de Rei no notin les retallades de les altres administracions. Enguany encetem un programa de beques esportives (finançat en part amb els diners recaptats en la Cursa Sant Miquel) per tal que cap nen es quedi sense fer esport per raons econòmiques. Hem augmentat els recursos i les eines de l’Oficina Local de l’Habitatge, de manera que informi, assessori i ajudi a les famílies que ho passen malament, conseqüència de l’habitatge. Incrementem els diners pels serveis socials, conscients de les dificultats del moment i el mal que provoquen decisions d’altres administracions.

A aquesta inversió social podem afegir la concreció d’importants inversions o el inici d’altres. Així ja podem gaudir d’un carrer d’abaix d’altíssima qualitat i que hem alliberat de cotxes en trams importants. Així l’hem lliurat a la ciutadania. Aquesta inversió és el clar exemple d’inversió eficient que ajuda a dinamitzar un centre comercial que volem de qualitat. De la mateixa manera que d’aquí un any ho serà el Pati de Palau, lliure de cotxes i punt de trobada verd del nostre centre del poble. I a la vegada podem veure com comencen les obres de remodelació de la zona esportiva Ricard Ginebreda, de la qual la primera fase estarà acabada, abans de finalitzar l’actual temporada. Un desig i objectiu compartit per molts.

Aquesta inversió social i econòmica la podem fer gràcies al dur i constant treball amb les finances municipals que ens permeten tenir recursos per aquests objectius i a la vegada ens faran acabar l’any amb menys deute que al maig del 2011.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*