A les acaballes d’un curs polític intens, econòmica i socialment difícil, de concreció de molts compromisos del Govern Municipal, és bo fer un ràpid balanç per continuar treballant amb més força.

Sens dubte la gestió econòmica és el primer objectiu en tant en quant eina per assolir la resta d’objectius. Ja en el ple de juny s’han aprovat els comptes del 2012 que deixen 2,7 milions de superàvit i un cert marge econòmic, per des de la prudència: primer, complir amb els proveidors de l’Ajuntament, segon: recolzar serveis, com les llars d’infants, l’escola de música o les beques menjador, que altres administracions van deixant de banda i tercer: per anar treballant projectes i inversions futures, com els diners que destinarem a millorar les escoles de la nostre Vila.

Durant aquest curs hem visitat i dialogat amb tots els barris de la Vila, coneixent les preocupacions dels veïns i alhora explicant els projectes inmediats, entre els que cal destacar el inici de l’actuació en el carrer d’abaix, que ha de continuar amb la plaça verda del pati de Palau i al mes d’octubre el inici de la reforma de la zona esportiva del Ricard Ginebreda. Aquests projectes de Vila es complementen amb nomobroses microactuacions, però d’igual d’importants, que han de millorar el nostre espai urbà, les nostres places i carrers, la nostre convivència; en definitiva que han de millorar Molins de Rei.

I és també en aquest curs que el Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica de Molins de Rei ha fet un treball constant: primer, aprovant un potent document de recomanacions cap al Govern Municipal i, segon, avaluant les diferents actuacions fetes. Actuacions en el terreny social per ajudar als que ho estan passant malament i actuacions en el terreny econòmic, per tal que quan la recuperació sigui una realitat, Molins de Rei hagi fet la seva feina. Només d’aquesta manera afegirem el nostre gra de sorra per tal de tenir més garanties i que les persones en desocupació tinguin més probabilitats de trobar feina. Complint compromisos, dialogant amb els veïns és com entenem l’acció municipal per recuperar la confiança en tots nosaltres.

Us desitjo bon estiu.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*