Un cop deixada enrere l’emoció d’aquests darrers dies en què hem dut a terme el relleu a l’Alcaldia, reprenc el meu blog per agrair la confiança, l’esforç i el compromís de tota la gent amb la qual he treballat de valent durant aquests 22 mesos d’alcalde.

Tots coneixem prou bé l’extrema dificultat del moment que travessem. I, certament, els pitjors moments com a alcalde han estat constatar la cruesa i la injustícia de la crisi en veure els molinencs i molinenques que perdien la feina o bé les dificultats de moltes famílies per arribar a final de mes.

Ara bé, com a alcalde, he reforçat encara més la meva convicció que ens en sortirem, que tenim la capacitat i la voluntat de tirar endavant, i que sols ho farem si creiem en nosaltres mateixos.

Per aquest motiu, del primer que em sento satisfet és d’haver retornat als molinencs la confiança en el seu ajuntament. Això és fonamental per a qualsevol municipi: comptar amb un ajuntament que respon i amb un govern que compleix.

Alhora, hem demostrat que existeixen alternatives perquè les persones no paguin els plats trencats de la crisi. A Molins de Rei, aplicant una gestió rigorosa i eficient, hem posat els números al servei de les persones.

Per això, destinem més recursos que mai a l’atenció social, hem augmentat la teleassistència, hem garantit les llars d’infants i les beques menjador, mantenim el suport a les entitats.

Tanmateix, hem resolt deutes històrics de la vila com l’obertura de la Riera Mariona, la desprogramació del Vial de Cornisa o la posada en marxa de la Federació Obrera.

També hem pogut presentar projectes fonamentals per a la vila que signifiquen una gran transformació com el nou Pati de Palau o les noves instal·lacions esportives de El Canal. Projectes amb calendari fixat i pressupost garantit.

Tota aquesta tasca no hagués estat possible sense la feina incansable dels meus companys i companyes de govern, de la lleialtat demostrada i de la capacitat per posar per davant de tot els interessos de la vila.

Crec, des de la modèstia, que estem donant un bon exemple de com afrontar els reptes, de com exercir una bona política, honesta, transparent i al servei de la gent, que tan necessita el nostre país.

Ara hem fet un punt i seguit. Tenim molts compromisos per complir. Els afronto des de la meva nova responsabilitat de 1r tinent d’alcalde i president de l’Àrea de servei a les persones amb les forces renovades, amb més il·lusió que mai i sabent que els molinencs i molinenques esperen molt de nosaltres i cal que estiguem a l’alçada.

Gràcies i a seguir treballant!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*