Vull compartir les reflexions que també he exposat al darrer Balcó de la Vila arran dels greus esdeveniments que han sotmès el país a una gravíssima situació. S’ha fet evident que darrera la crisi econòmica es gestava una crisi moral i de valors. Per això vull alçar la veu com així l’han alçat milers de ciutadans indignats i emprenyats.

Diguem-ho ben clar: la corrupció que assota el nostre sistema democràtic ha esdevingut insuportable i, malauradament, els partits polítics no hem estat a l’alçada. Cal una regeneració total i real del sistema.

I aquesta regeneració comença per cadascú de nosaltres: per cada ciutadà, per cada entitat o associació, per cada partit polític, per cada administració pública, per cada ajuntament. Tos hi hem d’aportar, tots ens hem de comprometre perquè ens estem jugant la nostra viabilitat com a societat i com a país.

Cal preguntar-nos què podem fer per canviar aquesta situació, calen molt més que bones paraules. Malgrat ens costi, no podem quedar-nos de braços creuats. Només des de l’honestedat, la transparència i el rigor podem revertir la greu situació que patim.

Així és com vaig afrontar des del primer dia la meva responsabilitat d’alcalde i així és com tot l’equip de govern que encapçalo l’exercim cada dia. Creiem que els valors de la cultura de l’esforç, l’ètica del servei públic, la solidaritat i el compromís són, ara més que mai, imprescindibles per tirar endavant la vila i per estar al costat de la gent que més ho necessita.

Repeteixo: calen més que paraules, calen fets, calen respostes i solucions. Des de l’Ajuntament hi seguirem posant tot l’esforç per mantenir la vostra confiança.

Hem fet de la transparència la manera de treballar. Per això varem crear l’Oficina de Contractació, perquè tots i cadascun dels contractes i concursos municipals siguin ben clars.

Hem posat en marxa el nou web municipal. Ara el nou portal us ofereix més informació, més facilitat i més serveis. Hi podeu trobar a què destinem els recursos públics, podeu fer més tràmits que mai des de casa i accedir a més informació.

Creiem en la bona política, en la política de tu a tu. Per això estem fent les trobades als barris, per debatre amb els veïns què fem, com ho fem i perquè ho fem.

Creiem que cal posar per davant de tot els drets de les persones, i per això estem dedicant més recursos que mai a l’atenció social o bé ens hem compromès a deixar d’operar amb les entitats bancàries que promoguin desnonaments de molinencs i a que la Guàrdia Urbanano participi en aquestes operacions.

Més que mai, la vila i el país necessita del compromís de la gent honesta, que estic convençut som la immensa majoria que volem construir una societat més justa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*