La crisi econòmica no pot ser l’excusa per desmantellar la imprescindible tasca de servei públic i progrés dels municipis. El Govern del PP ataca directament l’autonomia dels ajuntaments perquè no creu en ells, perquè no creu en la política de la gent ni en la democràcia més participativa.

És evident que les administracions públiques requereixen una reforma profunda que eviti duplicitats, les faci més eficaces i transparents. En aquest sentit, cal tenir ben clar que proximitat vol dir més eficiència, que proximitat vol dir més atenció a les persones i, per tant, solucions reals.

A Molins de Rei estem donant bon exemple amb la rigorositat en els comptes municipals sense deixar d’oferir serveis públics. Des de l’Ajuntament generem noves oportunitats, com hem fet amb el conveni amb la Cambra de Comerç perquè les empreses molinenques s’internacionalitzin; des de l’Ajuntament donem exemple de transparència amb l’Oficina de Contractació; des de l’Ajuntament  som motor de modernització com hem fet amb el nou web municipal; des de l’Ajuntament impulsem la regeneració dels barris amb la modernització dels equipaments com les noves instal·lacions esportives de Ricard Ginebreda.

I, sobre tot, des de l’Ajuntament liderem la lluita contra la crisi – com ho demostra el fet que ja estem impulsant el 80% de les mesures acordades en el Consell de Seguiment de la Crisi –  i la defensa dels drets bàsics de les persones, com ho demostra el fet que mai abans havíem dedicat tants recursos a l’atenció social.

En conclusió, els municipis no som part del problema, som part de la solució, com ho demostra que el major dèficit públic correspon a l’Estat i que són l’Estat i la Generalitat els més morosos amb els municipis.


1 Comment

Diem prou: la gent honesta som majoria | Xavi Paz · 14 novembre, 2014 at 17:44

[…] fet de la transparència la manera de treballar. Per això varem crear l’Oficina de Contractació, perquè tots i cadascun dels contractes i concursos municipals siguin ben […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*