Xavi Paz

Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Xavi Paz - Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Viure la vila, gestionar de prop

Quan vivim temps en què s’eixampla la distància entre la política i la ciutadania, comprovo amb satisfacció que a Molins de Rei estem aconseguint apropar la tasca del govern a la gent.

Una de les majors gratificacions de ser alcalde és poder treballar colze a colze amb els meus conciutadans per resoldre problemes, explicar de tu a tu  les decisions i mesures que estem tirant endavant i recollir les aportacions de tothom.

En són bons exemples la darrera Audiència Pública sobre el pressupost municipal, amb la qual seguim complint el nostre compromís de transparència perquè tots els molinencs i molinenques coneguin com i a què destinem els recursos públics. D’altra banda, el proper dilluns al barri de El Canal (Casal 1r de maig a les 19:30h), inicio un seguit de visites a tots els barris de la vila per poder escoltar i debatre les necessitats i prioritats que els veïns vulguin plantejar.  Es tracta de millorar la gestió del dia a dia de la vila, de comptar amb la corresponsabilitat de tots.

Aquesta és una de les nostres principals forces: a Molins de Rei tenim molta gent amb ganes de fer coses, d’implicar-se. Així ho demostra el fet que hem començat l’any amb un ampli ventall d’activitats i propostes ben interessants i engrescadores.

La vila ja respira l’ambient previ a la Fira, amb tots els preparatius en marxa per a la presentació que farem el proper dimarts al matí al Mercat Municipal i a la qual us invito a venir. Aquesta setmana hem tingut l’autobús Alícia, de la Fundació Catalunya-LaPedrera, que difon els bons hàbits alimentaris. I també aquest cap de setmana ens esperen molt bones cites esportives com la Milla de la Candelera i el derbi futbolístic entre el Molins de Rei CF i l’Atlètic Incresa.

Seguim fent vila amb la gent i per a la gent!

Category: Molins de Rei