Un cop deixada enrere la “marató” nadalenca i quan estem enllestint les darreres compres de Reis, vull desitjar-vos que el nou any ens ofereixi noves esperances.

Malgrat que les previsions ens indiquen que al 2013 haurem de superar noves dificultats, vull aprofitar aquest moment d’il·lusió col·lectiva que representa l’arribada dels Reis d’Orient per expressar la meva confiança en les nostres capacitats per tirar endavant.

Catalunya, amb el nou govern de la Generalitat, inicia una nova etapa. Per a molts, es tracta d’un període il·lusionant per a les aspiracions nacionals. Ara bé, cal recordar de nou que la base de qualsevol projecte de país rau en la cohesió social. En aquest sentit, amb les polítiques del govern de la Generalitat milers de catalans seguiran patint més incertesa i noves retallades socials.

És imprescindible fixar bé les prioritats que ara cal atendre i és fonamental que la Generalitat i el Govern de l’Estat abandonin l’enfrontament i recuperin la via de l’acord.

Des de Molins de Rei tenim molt clar el nostre full de ruta i seguim treballant diàriament, sense perdre de vista quines són les necessitats de la vila i de les persones que hi vivim.

Ho farem perquè estem preparats per fer-ho, perquè mantindrem el rigor en la gestió que ens permeti atendre les persones, mantenir els serveis i impulsar millores importants en els carrers.

Encara que pugui semblar difícil, enguany redoblarem l’entusiasme, l’esforç i la voluntat per seguir sumant a favor de Molins de Rei.

Bons Reis a tots i que facin realitat els vostres desigs.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*