Ja tenim aquí la Candelera, fidel a la seva cita. La Fira de la Candelera sempre és una excel·lent oportunitat per renovar la confiança en nosaltres mateixos, en la nostra capacitat per tirar endavant malgrat les dificultats, per fer pinya i reforçar els nostres arrels.

La Fira és, segurament, el moment de l’any que ens posa més a prova la capacitat de Molins de Rei. Estic convençut que, de nou, estem a l’alçada del repte i sabem donar bona resposta. Aquesta és la nostra força, aquesta és la força dels municipis i de la nostra comarca. Demostrem que a Molins de Rei volem i estem lluitant per millorar el present i guanyar el futur.

La Fira de la Candelera és també exemple i motiu per reivindicar la capacitat de Baix Llobregat, per reivindicar que aquesta comarca vol i forma part dels potencials de Catalunya i, per tant, en reclama les inversions i l’atenció que es mereix als governs. Amb la Fira, Molins de Rei i el Baix LLobregat treballen pel país i és just que el país correspongui a aquest esforç.

Només des de l’honestedat, la transparència, el rigor i la feina ben feta podem revertir la greu situació que patim degut a la crisi econòmica i de valors que travessem i que amenaça la nostra democràcia i la credibilitat de les administracions públiques. Aquests són precisament els valors que hi ha darrera dela nostra Fira.

Per això, per a nosaltres la Fira és una oportunitat i, alhora, un deure amb les generacions de molinencs passades i amb les generacions futures.

El primer cap de setmana de febrer és una invitació per a tots nosaltres a gaudir de l’esplendor de la vila, de sortir al carrer, de compartir tot el que ens ofereix la Fira: la millor gastronomia, el millor comerç, exposicions, cultura, activitats per als més petits.

Us convido a que us “fireu” i feu “firar-se” als vostre amics i familiars, ja sigui amb l’esmorzar de traginers, visitant les entitats i els estands o gaudint dels millors productes del país.

Ens veiem a la Candelera!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*