Molins de Rei viu un procés de modernització que alguns volen aturar per interessos partidistes. En ple segle XXI i en plena crisi, és el moment d’oferir solucions i la ciutadania ens reclama responsabilitat, capacitat d’entesa i amplitud de mires.

El progrés i les oportunitats es generen quan un té la capacitat d’escoltar i copçar les noves necessitats de la gent. Sempre he defugit l’autocomplaença i per això ens hem d’exigir més i millor, començant per un  mateix.

Aquesta exigència és la que ens demana la ciutadania. Per això, la política ha d’estar a l’alçada i hem de posar els interessos de la vila i la seva gent en primer lloc per superar plegats les dificultats.

Malauradament, la voluntat d’entesa i de diàleg que hem ofert des del govern, sovint topa amb una actitud de bloqueig que l’únic que persegueix és fer-se notar, posar pals a les rodes als qui hem estat escollits per governar. S’equivoquen: es tracta de la vila i la vila ens exigeix complir.

Si fos per alguns grups de l’oposició ara pagaríem zona blava a l’agost, no tindríem Plans d’Ocupació, no podríem gestionar els nostres impostos de manera fàcil i clara, els veïns de Sant Pere Romaní no tindrien casa, les obres de Riera Mariona encara estarien per acabar, els proveïdors no sabrien quan cobrarien de l’ajuntament i la vila no comptaria amb un pressupost i uns comptes que ara estan equilibrats i ens permeten mantenir serveis públics i atendre les persones. Tots aquests punts són els que han intentat bloquejar des de l’oposició. La vila es mereix una oposició millor, que presenti propostes amb les qual puguem debatre i consensuar i compartir. Perquè es tracta d’això, de debatre, d’acordar.

Els molinencs tenen cada dia més clar i més exemples que es tracta de triar si volem una vila que avança o bé torna al passat. Ara és l’hora de la veritat, l’hora de la responsabilitat, del compromís real ambla vila. Alguns es fan petits, miren cap a una altra banda o prefereixen pujar-se al carro de la demagògia més deplorable. Nosaltres estem per treballar, per tirar endavant.


1 Comment

Sònia P.A. · 31 octubre, 2012 at 10:11

Es pot estar més o menys d’acord, però la veritat és que és un plaer llegir els teus comentaris.
Felicitats pel Blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*