Un any més, els molinencs i molinenques hem demostrat els lligams amb la Festa Major, la il·lusió i l’orgull per la nostra vila. Aquesta força és la que ens ha fet respondre amb escreix, tot i la pluja de dissabte, i ens hem tornat a trobar als carrers i places de Molins de Rei.

Veïns, entitats, associacions, treballadors municipals hem sumat esforços i hem aconseguit una gran festa, sense incidents, cívica,  que ens ha permès gaudir i vibrar amb els gegants, els magnífics concerts, el foc del Camell i del correfoc, les havaneres i les puntaires, la corda i els castells.

Molins de Rei té un model consolidat de Festa Major basat en la vitalitat i el protagonisme de les entitats. Alhora, tenim la capacitat per introduir les millores necessàries per aglutinar els actes festius durant tres dies i que activitats com la cursa atlètica es celebrin el cap de setmana anterior per també potenciar-les i gaudir-les millor.

Aquest és el camí i la manera de fer que hem de seguir promovent: sumar esforços per vèncer plegats les dificultats, tenir capacitat per conciliar interessos en benefici de tota la vila.

Gràcies i felicitats a tots els qui heu fet una gran festa!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*