Fa temps que reflexiono sobre la deriva de determinada pràctica política  que busca més el gest, els titulars fàcils i els debats buits de contingut i de cara a la galeria. Diariament treballo en sentit contrari per aportar solucions, oportunitats i justícia als meus conciutadans. I així ho estem a Molins de Rei.

La crisi econòmica ha posat de manifest de manera més evident encara la necessitat prioritària d’una bona gestió dels recursos públics, dels diners que ens pertanyen a tots. Hi ha una alternativa a les retallades injustes i sense criteri que aplica la dreta: una gestió eficient i rigorosa al servei de les persones. Prou d’excuses de mal pagadors d’uns i altres. El país i la seva gent té necessitats urgents que no poden esperar les tàctiques electoralistes ni tampoc poden pagar la consolidació fiscal i l’objectiu de reduir el dèficit.

A Molins de Rei ho tenim molt clar, estem treballant més que mai perquè l’ajuntament no s’aturi, doni respostes i estigui al servei de les necessitats de la vila. En tenim exemples ben palpables:

Hem augmentat les beques menjador i hi aportem 28.000 euros més perquè les famílies no pateixin les retallades de la Generalitat. Hem aprovat nous Plans d’Ocupació que ens permetran contractar més persones a l’atur i els càrrecs electes amb dedicació exclusiva hem renunciat a la nostra paga extra de Nadal en solidaritat amb la resta de funcionaris; un estalvi que destinarem a finançar aquests plans.

Alhora, hem fet un pas més en la modernització de l’ajuntament amb la reforma de la gestió dels tributs. Ben aviat, els molinencs podran tramitar els impostos per internet i gaudiran de les facilitats del model de finestreta única. Això ha estat gràcies a un acord ambla Diputació de Barcelona, que ens permet comptar amb més eines econòmiques i, alhora, aprofitar millor els recursos humans i tècnics de l’ajuntament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*