Xavi Paz

Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Xavi Paz - Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Més convivència, més garanties

Aquesta setmana el bon govern pel qual estic treballant s’ha concretat en dues iniciatives més que exemplifiquen el meu compromís perquè Molins de Rei esdevingui  exemple de transparència i rigor.

En primer lloc, avui hem rebut la visita del Síndic de Greuges de Catalunya amb el qual he firmat un conveni de col·laboració per millorar la defensa dels drets dels molinencs davant de l’Ajuntament.

Les institucions i administracions públiques pateixen un important descrèdit davant de la ciutadania (en ocasions justificat i en altres casos per interessos econòmics malintencionats). La responsabilitat dels qui hem rebut l’encàrrec de governar-les és aplicar-nos la màxima exigència a nosaltres mateixos.

En aquest sentit, l’atenció al ciutadà és fonamental. Tots estem d’acord que l’administració no pot ser un mur. Ja m’heu sentit diverses vegades que el meu compromís és treballar amb transparència, que la transparència esdevingui un valor essencial i identificatiu de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Ara ho concretem amb una acció palpable, ens exigim amb el Síndic a col·laborar i a respondre les queixes ràpidament. Em quedo amb les paraules del propi Rafael Ribó: “Us felicito perquè feu un pas endavant, esteu fent més democràcia”.

Ara, l’Ajuntament respon. És evident que tot no ho podem resoldre, però sempre donarem resposta. Perquè el govern que encapçalo no amaga el cap sota l’ala quan hi ha un problema.

Per altra banda, hem posat en marxa el procés de participació per actualitzar l’Ordenança de Convivència. Un dels valors més preuats que tenim a la vila és la convivència i per això cal preservar-la. I cal fer-ho amb un gran pacte ciutadà perquè la convivència és cosa de tots, tots hi som cridats i tots hem de poder opinar.

Us animo a dir-hi la vostra al web molinsderei.cat/convivencia.

Category: Molins de Rei