Xavi Paz

Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Xavi Paz - Portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Molins de Rei

Junts serem més forts, junts podem generar esperança

Una de les conseqüències de la crisi econòmica que estem patint és que molta gent s’ha quedat sense un horitzó d’esperança.

Cada dia veiem com les retallades indiscriminades, la reforma laboral, els ajuts a la banca generen un estat d’ànim col·lectiu desesperançat i, encara pitjor, ens aboca al risc de fractura social i al patiment de les famílies que cada dia es troben amb menys recursos, menys drets i serveis i més atur.

La realitat és dura i la gent reclama respostes i solucions. A Molins de Rei no ens resignem i hem iniciat un nou camí per afrontar aquesta situació i aportar solucions i suport als vilatans.

Ahir vaig presidir la constitució del Consell de Seguiment de la crisi, un nou òrgan amb el qual hem estat capaços de sumar voluntats entre entitats, agents socials, empreses, comerciants i grups polítics per afrontar plegats aquest repte i impulsar mesures eficaces i adaptades a les necessitats de la nostra vila i dels vilatans.

Aquest Consell ja és en si mateix una declaració de principis: a Molins de Rei sabem sumar esforços quan la situació ho requereix. A partir d’ara serà una eina útil per debatre i consensuar les millors solucions per a la gent de Molins de Rei.

Tothom és conscient que en aquest Consell no ho podrem resoldre tot. Ara bé, vam sortir de la reunió amb el convenciment que a Molins tenim la capacitat i les ganes de tirar endavant, d’evitar que la sortida de la crisi provoqui una fractura social i no deixi a ningú fora de joc.

El meu compromís és que la feina del Consell es pugui reflectir de la millor manera en mesures concretes en el pressupost municipal del 2013.

Des d’aquest blog també vull agrair a tots els que van participar en la reunió del Consell el fet de fer un pas endavant.

Crec que ahir vam oferir als vilatans un camí per a l’esperança.

Category: Molins de Rei